Je deed wat met je pick-up

U bezit een vrachtwagen. Je houdt van je truck. Maar hoe zit het met het delen van dat met een speciaal iemand in het creëren van romantiek in uw truck? Zelfs als je je pick-up gebruikt als klopper of als boerderij, kunnen de manieren waarop je een eenvoudige en eenvoudige datum- of speciale gelegenheid kunt creëren, zonder veel geld uit te geven of een ultra creatieve Don Juan te zijn, worden gedaan Ja , zelfs door jou!

Afhankelijk van de tijd van het jaar of waar u zich bevindt, zijn er veel ideeën. Jij bent misschien het fantasierijke type, dus laat me daarmee helpen. Ik ga door de seizoenen en je kunt de weersomstandigheden samen met je omgeving aanpassen door dingen een beetje te veranderen of door dingen te doen die ik aanbeveel voor een Midwest-lente tijdens een zuidelijke winter.

De eerste opdracht is om snel een basisreiniging van uw vrachtwagenbed uit te voeren. Romantiek zal verloren gaan als je significante andere een vleugje of teer of mest krijgt. Het is niet nodig uren te spenderen aan schoonmaken, gewoon afspuiten of wegvegen. Pak wat stranddekens of een dekbed en veel kussens. Als je een opgeblazen luchtmatras hebt, zou dat een nog betere basis voor comfort maken. Afhankelijk van de tijd van het jaar of uw klimaat, zou dit de hoeveelheid en dichtheid van deken (s) bepalen. Denk niet alleen omdat het winter is in het noordoosten dat je dit niet kunt doen, omdat je het kunt. Ik ben er zeker van dat je het koud hebt terwijl je buiten geniet van de wintersport, dus maak het klaar en maak toch een plan. Wat is er mis met vertrouwen op lichaamswarmte als je het erg koud hebt? Zie je mijn punt? Breng een thermosfles warme chocolademelk of een fles wijn met kaas en crackers. Geniet van de sterren, of zelfs van een prachtig besneeuwd uitzicht op de bergen in het zonlicht.
If you cherished this short article and you would like to obtain far more details pertaining to opleidingen kindly pay a visit to our web-site.
Je hebt een mooi platform in dat vrachtwagenbed dat je in staat stelt om naar een natuurgebied te rijden en dat deksel van het pick-upbed te halen en haar volledig te verrassen. Dit zou ook een geweldig voorstelscenario opleveren. Maar zelfs als u en uw significante ander al jaren samen zijn, kunt u hem nog steeds wowen door een kleine inspanning te leveren om dit voor een romantische omgeving te proberen.

Lente, zomer en herfst zijn iets eenvoudiger in te plannen met je vrachtwagen. Ik heb mensen gekend die hun vrachtwagenbed als een altaar volledig versierden om binnen te worden gehuwd door rozen, madeliefjes of om het even welk type van wilde bloemen te gebruiken en een mooie omgeving te creëren. Als het geen verrassingsgebaar is, stel je dit idee aan je dame voor en laat je haar bedenken met de versieringen. Ze denkt misschien dat je eerst gek bent, maar een plattelandsmeisje zal zich gemakkelijk aanpassen aan het idee om dat ophaalbed op te knappen en het zal een leuk project worden voor jullie allebei. Je maakt herinneringen die een leven lang meegaan.

Stel je een zomernacht voor onder de sterren. Het is overal een van de meest romantische instellingen. Maar hoe veel beter zou het zijn als je het naar een ander niveau zou brengen en in plaats van op de grond te zitten en mogelijk je romantische momenten met een slang of vlooien deelt, dan verhef je het naar een opgevuld vrachtwagenbed met misschien een reeks lampen aangesloten op je sigarettenaansteker dat je over de achterruit zou kunnen liggen. Voeg wat muziek toe van welk apparaat je ook hebt, een koelere drank met voorkeur en wat snacks of een picknicksandwichdiner. Wat je kiest voor eten is lang niet zo belangrijk als de instelling die je creëert om haar de adem te benemen. Eigenaresse van vrachtwagenchauffeurs, je kunt net zo gemakkelijk hetzelfde doen voor je jongens. Er zijn talloze mogelijkheden voor herfst met hooi, pompoenen en zonnebloemen. Voor de lente kun je stoppen langs de weg en wat seringen of forsythia-takken verzamelen. In de zomer kunt u op veel plaatsen op of bij het strand parkeren. Als je het te warm krijgt, is het water er om je te helpen af ​​te koelen.

Ik hoop dat ik je een nieuw inzicht heb gegeven voor iets anders waarmee je je vrachtwagenbed kunt gebruiken. Als u meer ideeën wilt hebben of een aantal geweldige eigen ideeën wilt hebben, ga dan naar de website en laat een opmerking achter of stel een vraag. Ik pleit graag voor romantiek en mijn vrouw heeft ook heel veel ideeën. We horen graag van vrachtwagenliefhebbers en verwelkomen ze op elk moment op onze site. We hebben ook cadeaubonnen om een ​​geliefde mee te verrassen.