Leer vrachtwagen te besturen en uw CDL-licentie te krijgen - Wat Truck Driving Schools u niet leren

 

Veel mensen denken erover om naar een autorijschool te gaan en hun CDL-licentie te halen. Dat is een grote verandering in de loopbaan en de moeite waard om te maken. Een vrachtwagenchauffeur zijn, is niet alleen een kans van je leven om je levensstijl te veranderen, maar ook een kans om het land te zien en nieuwe mensen te leren kennen. Dus wat houdt je nog meer tegen, wat moet je weten voordat je naar de autorijschool gaat en je CDL haalt.

Als je een CDL-vrachtwagenchauffeur wilt worden, zul je zien dat je 2 dingen nodig hebt. Dit is wat de vrachtscholen je niet leren. Je hebt ervaring nodig en je moet legaal zijn. Dus wacht maar, en laat het me uitleggen. Ik ken deze geluiden als een geen brainer. Dat dacht ik al toen ik voor het eerst met het rijden met vrachtwagens begon. Na de autorijschool heb ik de harde leerschool juridisch en fysiek doorlopen.

Eerst wil ik graag wijzen op de juridische kant. Dit is een GROOT. Vrachtwagenchauffeur zijn is leuk en je kunt veel, of heel veel geld verdienen. Dus wat bedoel ik met legaal? Omdat we allebei weten dat je een CDL-rijbewijs nodig hebt om te rijden ... Als ik zeg legaal kijken we naar je MVR (Motor Vehicle Record). Waarom is dit belangrijk? Als je 1 te veel overtredingen begaat, zullen de meeste truckbedrijven je niet aannemen. Dit is wat de vrachtscholen je niet vertellen.

Je kunt alle ervaring hebben als een professionele trucker, maar als je te veel punten op je plaat hebt, zal niemand je inhuren, je kunt het net zo goed ophangen. Houd dus je snelheid in de gaten en plan vooruit. If you enjoyed this post and you would certainly like to obtain even more information pertaining to Training auto laadkraan kindly see our web site. Last minute beslissingen zijn oorzaken van overhaaste beslissingen die uw kans op een ongeluk vergroten. Uw CDL-licentie is uw levensonderhoud!

Nu tweede en laatste praat ik graag over je ervaring. Sommigen van jullie zijn misschien al in een vrachtwagen geweest en weten hoe het is. Anderen hebben geen idee wat ze kunnen verwachten en willen graag weten. Dus het breken van het ijs van het onbekende zal je overlevingskansen van het gaan door de school van harde klappen enorm vergroten.

Steun en parkeer uw vrachtwagen. Of hoe je op een parkeerplaats komt, of rijden in de bergen en rijden op ijs zijn allemaal dingen die je moet weten. Om een ​​professionele vrachtwagenchauffeur te zijn, is het maken van het grote geld achter het stuur van een grote vrachtwagen wat u doet. In mijn toekomstige artikelen zal ik deze dingen behandelen die je leren wat de ruilscholen je niet leren voor je CDL-licentie.